lauantai 22. joulukuuta 2012

Joululoma!

Kauan odotettu joululoma starttasi meidän perheessä eilen. Loman kunniaksi ei puuhailtu mitään erityistä, Nemo pääsi iltalenkillä kyllä etsimään frisbeetä pellon lumihangista. Aamulla käytiin Moreenilla juoksuttamassa poitsua. Voi että, sillä on virtaa! Pinkoo ihan kahjona lumessa. Ainoa huono puoli on se, että tassuihin kertyy paljon lunta ja Nemo nuolee niitä paljon. Ollaan mietitty töpsykkäitä tassuihin, mutta tuskin pysyvät poitsun menossa mukana. Tassurasvaa meinasin hommailla ja hoitaa sillä tassuja, kun meinaavat vähän halkeilla.

Nemolla on sisälläkin nykyisin tosi paljon energiaa (tai onhan sillä aina, mutta sen huomaa nyt paremmin, kun on lomalla). Ollaan leikitty koria ja ties mitä leikkejä, jotta tuo energiaeläin saa jotain tekemistä. Sen kanssa pitäisi kyllä käydä ihan aktiivisesti treenaamassa, harmi vaan, että olosuhteet eivät sitä oikein salli.

Kaikki lähikentät on jäädytetty, joten meillä ei ole juuri mitään treenipaikkaa täksi talveksi (oma parkkis lähes ainoa). Tammikuussa saan toivottavasti ihan ihka oman ajokortin (pidetään peukkuja pystyssä inssin suhteen!), joten keväällä päästään Nemon kanssa vähän paremmin liikkumaan. Ajattelin yrittää treenipaikkaa Janakkalan koirakerhosta, joka taitaa olla ainoa halliseura tässä lähellä. Seura järjestää myös aktiivisesti kokeita, joten niihin voisi päästä sisäpiiristä paremmin.

Ensi vuodelle on jo tokosuunnitelmat laadittuna: AVO1-tulosta lähdetään jahtaamaan. Aion varata kokeeksi tokokokeeseen paikan jo heti alkuvuodesta, jotta päästään kokeilemaan kisaamista uudessa luokassa (ja treenailemaan autolla ajoa!). Nemolla on nyt ollut tosi hyvä vire treenaamiseen. Seuruuta ollaan tehty ihan minipätkinä sisällä ja ulkona. Ollaan treenattu myös AVO-hyppyä sisällä pahvilaatikosta tehdyn "hyppyesteen" kanssa. Vähän Nemppa ihmettelee, että mikäs tää nyt on, kun ei seisotakaan vaan istutaan ja pitää hypätä takaisin.

Oikeastaan kaikki muut avoimen osa-alueet alkavatkin olla muuten jo ihan hyvällä mallilla. Kaukoja ja luoksetuloa ollaan tehty jo viime syksynä. Luoksetuloon pitää saada napakka pysäytys ja vauhdikas loppuluoksetulo. Kaukkarit ovat menneet yleensä hyvin, mutta pitää koittaa saada kokeiltua avopakettia muutaman liikkeen putkissa myös, että näkee, miten kaukkari sujuu liikkeiden lomassa.

Joululomalla me vaan relaillaan ja nautitaan lomasta ja mahtavasta talvisäästä! Huomenna lähdetään Espooseen ja Nemppa pääsee riekkumaan Nilon kanssa. Varmaan kiva saada leikkiseuraa. Veikkaan vaan, että joulukuusesta saattaa tippua enemmän kuin neljä kuusenkoristetta noiden poikien nujutessa. Toivotaan, että kuusi pysyy pystyssä!

Oikein lämmintä ja rentouttavaa joulua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti