maanantai 11. marraskuuta 2013

Maanantain tokot

Nempalla oli tänään maanantain tokotreeneissä aika hyvä vaihde päällä. Oli jo kotona aika virtaisa ja sama jatkui hallillakin. Alkuun tehtiin luoksaria ja ajettiin sisään takapalkkaa. Lelu vietiin taakse, Nemo parin metrin päähän lelusta ja siitä suora luoksetulo toiseen leluun. Hirmuinen vauhti! Näitä pari ja yksi pelkällä vapautuksella leluun jättöpaikalta. Alamme ajaa takapalkkaan vapautussanaa "lelu", joka on jo ennestään tuttu sana.

Sitten vähän keskittymistreeniä häiriössä. Nyt olikin Nemon elämän vaikein kontaktitreeni. Leluja lenteli sinne tänne, vinkulelut vinkui ja yksi lelu lensi meidän jalkoihinkin (tosin vahingossa). Tosi vaikea treeni oli, mutta hyvin pinnisteli palkkansa eteen. Itse pitää muistaa selvästi ilmaista kiellolla ja nyppäisyllä kontaktin tippumisesta virhe. Kontaktin noston jälkeen hetki odotusta ennen palkkaa.

Vapautuksen jälkeen Nemo olisi sitten mennyt katsomaan jokaista lelua, mutta nyt pitää vaan olla hallinta-asioissa tiukkana.

Treenailtiin pari metallinoutoa vauhtina. Parempi suoritus saatiin, kun kapulaa heitettiin poispäin kaksi kertaa ja siitä vapautus liikkuvan kapulan perään. Palautuksessa ei meinannut luovuttaa kapulasta ollenkaan.

Tehtiin pari ruutuun lähetystä. Ensimmäisen kerran meni seis-käskyllä maihin. Muuten ihan hyvin toimi ruutu eri etäisyyksillä kosketusaslustalla ja ilman.

Loppuun paikkaistuminen ja -makuu. Istumisessa otin jo vähän enemmän etäisyyttä, mutta edelleen paljon palkkaa. Paikkamakuussa oli vaihtanut lonkalle, muuten pysyi hyvin.

Kotiläksynä tämän viikon aikana voitais tehdä tuota luoksaritreenin sisäänajoa ja mahdollisuuksien mukaan pari tunnaria. Sain taas uuden pussin hajustettuja kapuloita eli treeniä pystyyn vaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti