perjantai 28. syyskuuta 2012

Tokotteluja

Sää oli tänään sopiva treenaamiseen eli ei sadetta! Wuhuu! Käytiinkin vetäisemässä tokotreenit Rhondan kanssa Jukolan koulun kentällä. Alkuun paikkamakuu. Nemo heitti lonkalle taas jossakin välissä, muttei haistellut maata ja muutenkin oli ihan ok. En jättänyt mitään nakkeja eteen tai käynyt korjaamassa. Menin vähäksi aikaa piiloon, mistä Nemo terästäytyi heti. Joo, ihan ok. Nemolle nyt varmaan turha koittaa saada sitä sfinksi-asentoa, jos tuollakin pysyy. Muutenkin jo ihan plääh-liike. Jos koittaisi saada sitä mielenkiintoa paikkamakuuseen niin, että pysyy terävän oloisena maassa koko makuun ajan. Rhondalla kyllä on tosi hieno ja suora paikkamakuu-asento!

Tehtiin Riitta-Liisan avustuksella vähän häiriökontaktia ja yhden ihmisen kiertoa. Edelleen Nemo välillä vilkuilee, että mitäs tuossa vieressä tapahtuu, mutta ottaa hyvin "äp"-huomautuksesta kontaktin. Välillä silmänvalkuaiset paistoi valkoisina, kun koitti samaan aikaan katsoa mua ja Riitta-Liisaa. Back to the basics -jaksoa aletaan viemään läpi satunnaisilla kontaktitreeneillä.

Henkilökierrossa kehuin hyvästä kontaktista ja taas "äp" jos kontakti häviää. Alussa menetti aina kontaktin Riitta-Liisan takana. Sitten pyörin ympyrää niin kauan, että koko ympyrä meni kontaktissa ja siitä iso palkkaleikki.

Tein myös noudon ja kaukot. Noudossa vähän lällytteli tuonnissa, joskin toi eteen. Otin sitten jättönoudon eli juoksin pois ja jätin kapulan välille ja huusin "hae" samalla kun vielä itse juoksin. Nyt Nemo toi sitten ilman mitään lällyttelyjä ja pidossakin piti hyvin kapulan. Tehtiin 650g kapulalla. Veikkaan, että vien tämän kapulan avo-kokeeseenkin, toimii meillä parhaiten :). Kevyemmällä alkaa helposti lällyttelemään kapulaa.

Pitäis ehkä huvikseen hommata myös se 1kg kapula ja alkaa treenailla sillä. Kurtsaria pitäisi myös alkaa käyttää treeneissä. Rhondalle toimii ihan sellaisena keskittymisjuttuja metallipannan laitto kaulaan seuruussa, jännä juttu.

Sittenpä ne kaukot. Näissä ei mitään ongelmaa. Otin etäisyyttä n. 4 metriä. Hienosti meni i-m-i-m -setti ilman millinkään takajalkojen liikettä. Hyvä Nemo! Tästä taas kiva leikkipalkka. Hauskinta oli, että kun Rhonda teki kaukoja, Nemo meni pari kertaa myös maahan ja istumaan. Voi siellä katsomossakin jumpata!

Loppuun vielä luoksetulo jalkapallotellingin kierrosta. Nempan kanssa on pikkasen tehty merkkiä, kun ei enää osannut kiertää vaan jäi jalkapallomaalin yhden tukireunan eteen seisomaan ja katseli, että missä tässä oikein on se merkki :D. Tein pari kertaa kierrot läheltä, mutta kauempaa otti sitten merkillemenona. No, pääasia että meni jonnekin eteenpäin, että sain sen kutsuttua sieltä eteen luokse. Otin varman päälle ja näytin oikean paikan nakilla ja kädellä. Näitä eteentuloja hinkkaillaan niin kauan, että sujuu kuin vettä vaan eikä yhtään enää tarjoa mitään puolivasen-eteentuloa.

Käytiin vielä yhteislenkillä metsässä. Otin Nemon ennen mutalammikkoa kiinni, koska muuten se olisi ollut siellä iloisesti polskimassa. Muuten menivät Rhondan kanssa ihan sovussa, lopussa Nemo viipotti edellä ja Rhonda perässä. Välillä piti ihan tiirustella, missä missä se mun karvaturri oikein painelee. Välillä Nemo sitten kävi Rhondaa nuuskimassa ja vähän härkkimässä, että leikittäiskö. Tosi hyvin koiruudet tulevat toimeen! Nemo taas välillä haisteli takakylkeään ja tassuaan, tiedä taas mitä nokkosenpistoja se lenkillä sai. Kyllä voi olla kauaskantoiset jäljet yhdellä ampiaisenpistolla! Kiitos Riitalle taas mukavasta treeni- ja lenkkiseurasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti