perjantai 23. marraskuuta 2012

Koemaista tokoa

Joulukuun puolivälissä olisi tarkoitus käydä kokeilemassa alokasluokkaa jälleen. Eilen pääsin töistä aikaisemmin ja lähdin ex-tempore tokottamaan parkkikselle. Kasasin ihan hypynkin, joten päätin ottaa alo-luokan koemaisena treeninä. Palkkana uusi lempparivinkulelu.

Oikeastaan muuten liikkeet menivät hyvin, mutta hypyn Nemo oli unohtanut kokonaan. Ensimmäisellä kerralla, kun sanoin "hyppy" ja "seis" toljotti melkein poikittain vinossa esteen takana. Toisella kerralla sama homma, nyt poikitus toiseen suuntaan. Kolmannella istui ja neljännellä muisti, että mikä tää homma nyt oli. Sai kuitenkin onnistuneen hypyn jälkeen mennä palkalle. Otin hypyn pari kertaa uudestaan ja nyt sitten heti onnistuminen. Harmi, että hyppy meni pieleen, kun muuten olisi saatu tosi hyvä liikeketju.

Nyt tehdään sitten koemaista ja intotreeniä sekaisin, vaihdellaan liikkeitä, ketjutellaan ja ajetaan sisään kentän ulkopuolista palkkaa. Nyt jo Nemo tajuaa, että palkan saa hakea jossain vaiheessa, mutta meinaa sitten singota sinne joka välissä.

Omaa koiran välipalkkaa pitää myös miettiä. Olen nyt saanut hyvän "intopalkkauksen" eri pari kimeää kehua ja sitten vähän koiran härnäystä / taputusta välissä. Pitää miettiä, onko kokeeseen liian vahvaa palkkausta. Ilman tuontyyppistä välipalkkaa Nemppa putoaa kyllä herkästi "zombi" -vaihteelle. Sivulletulot olivat ihan ok, niitä on nyt paljon tehty pelkkänä omana treeninään.

Tilasin Pipa Pärssiselta 16 kpl koulutusoppaita (eli kaikki mitä on olemassa). Pitää lueskella niitäkin läpi ja katsoa, mitä vinkkejä siellä olisi aloon ja muihin luokkiin. BH:sta on oma vihkonsa samoin kuin pk-treenaamisesta nyt yleensä. Kiinnostavin vihko tällä hetkellä on tokoa ajatellen tunnari-vihkonen, jonka aion lukea viikonloppuna läpi ja koittaa ottaa tunnarin treenaukseen jopa jo ensi viikolla :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti