perjantai 1. helmikuuta 2013

Hallitreenit

Käytiin Nemon kanssa pyörähtämässä Janakkalan treeneissä. Ajatuksena oli koemainen avo-testi, jossa katson vähän yleisesti, miten koko paketti (poislukien luoksetulo) menee. Tänään ei ollut paras mahdollinen virepäivä, vaikka koitin Nemoa innostaa ja hetsailla.

Oikeastaan muuten meni ihan ok, mutta kaukkareissa otti liikaa häiriötä muista (takana koira treenaamassa, edessä ihmisiä), joten se ei mennyt ihan putkeen. Meni kaukkareiden maahanmenoissa makkaralle "evvk"-makuuseen. Toinen ongelma oli sitten hyppy.

Mutta tämä olikin tällainen uhkarohkea testi ja nyt en aiokaan tehdä taas muuta kuin palasina juttuja ja kaikki intona ja isolla palkalla. Luoksetuloon pitää saada vauhtia, seuruuseen ja kaukkareihin terävyyttä. Noudossa varasti sivulletulon (yleensä malttaa odottaa).

Eli pikku paloja sitten vaan rakentelemaan isolla innolla. Mun pitää nyt koittaa käyttää luovuutta ja  tehdä kivoja ja yllätyksellisiä treenejä, että Nemolla on aina kiva into päällä.

Sain meille koepaikan Varkauteen 16.2. Sinne mennään puhtaasti harjoittelemaan avointa luokkaa (mamma treenaa koejännitystä, Nemo kokeessa suorittamista). Mitään tulospaineita ei oteta. Jos menee juttuja pieleen, niin sitten treenaillaan vaan lisää. Halusin kuitenkin saada koepaikan aika pian, että päästään harjoittelemaan uutta koeluokkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti