lauantai 1. maaliskuuta 2014

Treenailuja pitkästä aikaa

Perjantaille oli vapaana paikka Kennelkerhon vuorolla Jankk:n hallissa. Kiva oli treenailla taas pitkästä aikaa. Tehtiin vähän seuraamisia, luoksetuloa takapalkalla ja ruutua. Oli vähän ruosteessa niin ohjaaja kuin koirakin, mutta koitetaan taas terästäytyä treenien suhteen tässä kevään kuluessa.


Tänään kävin kokeilemassa tunnaria pihalla. Hyvin on mennyt oman etsiminen jakeluun ja Nemppa toi hienosti oman monta kertaa väärienkin joukosta. Ongelmana tunnarin treenaamiselle on väärien hajustaminen. Keväälle en ilmoittautunut mihinkään ryhmään, joten on vaikeaa saada vieraanhajuisia kapuloita treeneihin, kun ei ole treeniseuraa. Perjantaina pyysin paria treenaajaa hajustelemaan kapuloita meille tämän päivän treeniä varten.


Pitäisi tehdä taas "treenattavaa" -lista ja alkaa harjoittelemaan viikoittain liikkeitä. Varsinkin kaukkareiden kanssa pitäisi alkaa tehdä taas hommia. Varmaan BH-kokeeseen osallistumista pitäisi miettiä ja alkaa treenailemaan kaavioita. PK-puolelta pitäisi treenata myös hyppyä, mutta ensin pitäisi pudottaa koiralta pari kiloa pois :). Innolla odotan jo kesäkautta ja jälkiryhmän starttaamista. Kiva olisi käydä kevään aikana myös erinäisissä viikonloppukoulutuksissa, mutta saa nähdä, miten saadaan koulutuspäivät sumplittua sitten tuon pikkuäijän suhteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti