perjantai 11. heinäkuuta 2014

Pallokenttätokoa

Muutamina iltoina ollaan käyty tokoilemassa lähikentällä. Sami vispaa Oulaa vaunuissa ja me treenataan Nemon kanssa. Näissäkin treeneissä vire on pääsääntöisesti ollut tosi hyvä, Nemo näyttää ihan eri koiralta.


Tänään aloitin taas jatkoheittonoudolla. Tämä on jotenkin hauska, kun Nemo palauttaa kapulaa niin tohkeissaan, vaikka palkkana on "kiitos" ja seuraamista. Palautusnopeus on nyt ihan hirmuisen hyvä! Pari pätkää seuruuta, joista toinen pidempi käännöksillä ja vauhdinvaihteluilla.


Seuruusta palkan varastus ja lähetys ruutuun. Tämäkin oikein hyvä. Ekalla heitin lelun ruutuun, tokalla kerralla kisamaisesti sivulle ja palkkaus sivulta. Tässäkin tulovauhti tosi hyvä. Toisella kerralla ruutuun lähetyksessä oli hyvä häiriö, kun ruudun takana käveli mies virvelinsä kanssa.


Loppuun vielä metalli jatkoheitolla. Tässä ajattelin vapauttaa nopeasti, jos tuo hyvällä vauhdilla. Vapauttikin, mutta sitten kääntyi hakemaan kapulan ja toi luokse. Metalliinkin vaan paljon vauhtinoutoja. Nemo ahdistuu kaiken maailman  läheltä tuonneista ja pitotreeneistä metallilla. Voisi koittaa ottaa luovutuksen eteen lelu ensin edessä esillä ja vapauttaa siitä.


Sami päätti tukea meitä treenauksissa ostamalla Nemolle tänään viisi uutta raatolelua. Näihin Nemo oli hulluna jo pentuna, mutta olen löytänyt oikean tavan käyttää vinkukarvaisia leluja vasta nyt - ja hyvin näyttää purevan! Nemo jaksaisi leikkiä vaikka miten pitkään, mitä aiemmin ei tehnyt. Jätte bra! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti