perjantai 18. heinäkuuta 2014

Vauhtia ja virettä

Sadun tottiksessa käytiin treenailemassa vauhtia ja virettä. Kaksi kiekkaa teimme jälleen. Ensimmäisellä kiekalla aloitettiin tutulla sabluunalla: jatkoheitto ja siitä seuraamiseen. Pikku seuruupätkän jälkeen henkilöryhmään. Alussa kontakti hyvä, mutta henkilöryhmään tullessa tippui. Otimme pari uutta kiekkaa ja näissä parempi tekemisen meininki. Pitää muistaa vaatia ja kehua, kun seuraa hienosti. Lelu vielä intoa tuomassa kainalossa. Henkilöryhmää ei olla treenattu käytännössä ollenkaan, mutta tähänkin vaan treenillä mielleyhtymä, että on superkivaa.


Toisella kierroksella otettiin sama idea eli ensin virettä nostava liike, joka yhdistetään ns. tylsempään. Nyt ensin A:n ylitys, josta luoksetulo. Nemo innostui lelusta niin paljon, ettei ekalla kerralla muistanut A.ta ylittää. Tokalla kokeilulla sitten nappisuoritus. Siitä Nemo kiinni pannasta ja juoksin kentän päätyyn, käsky jo juostessa, jonka jälkeen käännös ja palkka. Oli nopein luoksetulo ikinä!! :) Luoksetulosta vielä lelun varastus ja siitä taas seuraamiseen.


Seuruuta on joka välissä, koska se on se juttu, mihin nyt koitetaan löytää lääke eli parantaa mielentilaa ja tehdä seuraamisesta kivaa ja kannattavaa. Kiva on kyllä treenata nyt, kun Nemolla on intoa kuin pienessä kylässä. Taas kun muistelee niitä lähtökohtia viime syksynä, jolloin Nemo "seuraa" sanan jälkeen lähinnä katseli taivaan lintuja. Jälkiviisas on hyvä olla, mutta tällaista treeniä olisi pitänyt tehdä enemmän ihan pennusta lähtien järjestelmällisesti. No, näillä mennään eteenpäin mitä meillä nyt on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti