lauantai 21. maaliskuuta 2015

Takapenkkinanny

Keskiviikkona Mari pääsi jälleen viihdyttämään halille Oulaa eli toisin sanoen treenattiin hyppytekniikkaa. Nemo on osoittautunut oikein hyödylliseksi takapenkillä matkustajaksi. Oulalla on alkanut ilmetä omaa tahtoa sen suhteen, haluaako olla istuimessaan vai ei. Nemon läsnäolo takana rauhoittaa Oulaa. Nemo on siis valjaissa omalla puolellaan. Näin ajomatkat hallille ja takaisin sujuvat ihan hyvin.

Hypytreenit sujuivat myös ihan kivasti. Tällä kertaa tehtiin vähän etäisyyden ja alastulon treenausta neljän esteen sarjalla. Kaksi viimeistä pidemmillä väleillä. Ekat lähempänä ja toisella esteellä tuplarimat. Tehtiin set point- treeniä myös. Tällä kertaa nostin korkeutta tässä 40 senttiin ja halusin nähdä, vaikuttaako takapäähän mitenkään. Musta vähän paremmin ponnisti ja joutui tekemään töitä enemmän ylitykseen.

Nemo menee aina hypyissä ihan rimaa hipoen, joten jos este on matala, ei paljonkaan ponnaa ylimääräistä sen ylittämiseen. Mikään luontainen hyppijä tuo koira ei fysiikaltaan ole.

Ollaan huhtikuussa menossa taas Ulla Kaukosen hyppykurssille, jos sieltä irtoasi lisäinfoa Nemon hyppytekniikasta ja siitä, miten sitä kannattaisi pk-hyppyä silmällä pitäen kehittää.

Torstaille on varattu myös Nemolle hieroja. Tällä kertaa Nemoa tulee hieromaan Anne. On kuulemma ollut tosi pidetty hieroja. Haluan tsekkauttaa Nemon lihaksiston kireystason ja varsinkin selän ja takapään ennen hyppykurssia. Fyssariaikoja en saanut niin, että olisin voinut Oulan jättää hoitoon.

Tänään kävin talkoissa ihailemassa hienoja tokosuorituksia Janakkalan kokeessa. Kokeessa oli myös yksi Maccabee-kasvatti, joka sai alosta pisteiksi muistaakseni 191 pistettä! Muitakin kokeessa onnistujia oli vino pino! Kiva käydä katsomassa koetta, jossa taitavia osallistujia on paljon. Jälleen tuli kova himo itsellekin päästä kisaamaan. Rauhassa vaan tunnari ja kaukot kasaan, niin sitten ollaan jo aika lähellä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti