perjantai 31. heinäkuuta 2015

Kreppikoira jäljestää (jäljet 4 ja 5 / 15)

Viimeisimmät ohjatut jälkitreenit on vedetty enemmän tai vähemmän sateisessa säässä. Sateessa Nemon turkki käppyröityy krepeille pohjavillaa myöten ja on ulkonäöltään suunnilleen lampaasta tai myskihärästä seuraava. No, eipä kreppiturkki jäljenajoon vaikuta.


Viime jäljet on tehty Huhmaristoon. Melko samaa kaavaa eli kulmatreeniä. Ekassa 5 kulmaa, 8 keppiä (nosti 7). Toka 5 kulmaa ja kepit 6/6. Jäljeltä menee välillä sivussa, mutta keppimotivaatio on hyvä. Kulmista menee yli, mutta korjaa itse. Nemon lempijuttu, kun saa tehdä töitä itsekseen eikä tartte välittää mitään hihnan toisesta päästä. Kepeiltä pikkasen ryntää, mutta hommaan liinalla ja tarkentaa sitten jäljenajoa. Janat olleet yllättävän hyviä. Ei ole treenattu erikseen ollenkaan tänä vuonna.


Esineisiin pitää tehdä taas motivaatiota. Molemmissa ruuduissa jouduin kutsumaan pois, kun lähti ihan "diipadii"- moodilla. Hetsaukset ei toimineet. Viimeisimmällä kerralla käveli oikein reteesti esineen yli. Pikkaisen pitää nykyisin huomauttaa lajista riippumatta siitä, että ollaan tekemässä töitä nähtävästi. Selvempi rutiini tähänkin. Esinettä ensin puskaan ja vire ylös. Oon nostattanut kahta, toinen aina parempi nosto ja palautus. Vaihtelua tähänkin treeniin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti