tiistai 24. heinäkuuta 2012

Treeniä möllitokoon

Tokotreeniä Viihdekeskuksella Ilonan ja Hattiksen kanssa. Teemana oli valmistautuminen perjantain möllitokoihin. Nemolla otin aluksi hyppy-seisoa, jossa ei mitään ihmeellistä, hyvin sujuu. Sen jälkeen kokeiluna liikkeestä maahanmeno ja hyppy, lelupalkka hypyn jälkeen.

Tein vielä ketjutuksena neljä viimeistä liikettä kokeeksi: liikkeestä seisomisen, luoksetulon, liikkeestä maahanmenon ja hypyn. Lelupalkka vasta hypyn jälkeen. Kaksi ekaa liikettä ihan hyviä, liikkeestä maahanmenossa loppui jo kiinnostus eli maahanmeno istumaanmenona. Otin uudestaan ja meni sitten oikein. Hyppy meni hyvin, vaikka sitä olikin jo kolme kertaa hinkutettu. Luoksetulossa edelleen perusongelma eli istuminen vinoon eteen. Tätä hioin sitten vielä omana treeninään.

Kokonaisuutena kuitenkin tosi kiva treeni. Koin, että päästiin askel eteenpäin treeneissä, kun ei olla neljää liikettä tehty putkeen peräkkäin ikinä niin, että palkka tulee vasta viimeisen liikkeen jälkeen. Hiomista vielä on, mutta Nemon into tekemiseen on ihan eri luokkaa kuin vielä viime vuonna. Tulee hyvin perusasentoon, seuraaminen vähän innokkaampaa (tosin alussa edelleen saattaa ottaa kaksi askelta ilman kontaktia). Yleisesti tuntuu, että tuntuma koiraan on  parantunut paljon eli ihan hyvällä tiellä ollaan. Pitää jatkaa tuota takaperin ketjutustreeniä. Veikkaan, että Nemo hoksaa palkan paikan aika nopeasti. Vaarana tässä on tietysti se, että tietää saavansa palkan myöhemmin, jolloin tekee liikkeitä puolivaloilla - tämä pitää koittaa ehkäistä jollakin keinolla.

Nemo ja Hattis pääsivät vielä metsään juoksemaan. Hattis ei paljon Nemosta välittänyt, mutta Nemo sai Hattiksesta hepulin. Kivasti lönköttelivät lenkkinsä metsässä, ei mitään nahinointia. Oli kaikin puolin kiva treenihetki! Suuri kiitos Ilonalle vielä treeniseurasta ja kyydityksistä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti