tiistai 28. elokuuta 2012

Bh-treeniä, yllätysvieraita ja sabotaasia

Tänään oli vaihteeksi taas kunnon härdellipäivä niin töissä kuin töiden jälkeenkin. Nempan kanssa käytiin BH-koetta varten treenailmassa vähän paikkamakuuta ja henkilöryhmää. Paikkamakuussa alku oli ihan terävä, mutta sitten nousi pari kertaa istumaan. Kävin palkkaamassa välissä, mutta ei oikein paikkamakuu napannut.

Henkilöryhmä meni ihan ok. Alussa vire matalampi, kun en palkannut heti lelulla. Viimeinen pidempi pätkä mutkittelua oli tosi terävä. En vain oikein ole vieläkään päässyt tähän BH-porukkaan sisään, kaikki treenailevat ryhmässä vähän kuin itsekseen. En myöskään tykännyt, kun eräs nainen mätki belgiään aika usein hihnalla kuonolle kentän reunalla ja eräs toinen mies arvosteli yhden toisen koirakon seuruuta. Ei tullut oikein sellaista kivaa ja rentoa treeni-ilmapiiriä.

Tein Nemon kanssa lopuksi vielä hyppyä vieraanhajuisella esteellä. Nyt ei sitten tietenkään haistellut estettä ollenkaan, se on vain joku koejuttu selvästi.

Treenien jälkeen mentiin tankille ja huomattiin, että toinen eturengas on melkein tyhjä. Sami oli huomannut ajaessa jo aikaisemmin jotain pientä vatkutusta, mutta ei ollut tarkistanut asiaa. Ajettiin ABC:lle täyttämään rengas ja onneksi ilma siellä näytti pysyvän. Päästiin ajamaan kotiin ja meitä odottikin jo pihassa Henna koiriensa kanssa. Henna tuli meitä moittaamaan ja toi Sipin näytille. Tosi kiva oli Sipiä nähdä pitkästä aikaa ja kuulla kuulumisia. Ajattelin Nemollekin Sipin morjestaa, mutta pojat rähjäsivät häkin suulla keskenään ihan tosissaan, joten jätettiin se suunnitelma siihen. Nemo ei ole ikinä rähjännyt millekään koiralle noin eikä ainakaan Sipille. Lienee eroaika vähän vieroittanut koiria ja tilanne taas provosoi rähjäämistä.

Hennan kanssa juteltiin hyvä tovi ja sen jälkeen lähdettiin vielä testaamaan ilmanpaineet toisella huoltoasemalla. Ajettiin Linnatuuleen asti, kun ei lähempää huoltsikkaa löytynyt. Edelleen oli ilmat renkaissa eli ilmeisesti joku pölhöpää oli käynyt päästämässä ilmat pihalle yhdestä renkaasta. Toivottavasti kukaan ei keksi tehdä tätä enää meidän autolle uudestaan. Yhdestä pikku sabotaasista aiheutui aika iso harmi, kun ajeltiin ties minne testaamaan renkaan kestoa, että Sami pääsee ajamaan huomenna turvallisin mielin töihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti