lauantai 25. elokuuta 2012

Tervakosken näyttely 25.8.

Nemolla oli tänään edessään taas näyttelyreissu, tällä kertaa kyseessä oli "lähinäyttely" Tervakosken pallokentällä. Näyttely oli kansainvälinen, joten jo yhdeksän aikaa parkkapaikalla oli tosi ruuhkaa. Onneksi saatiin parkkipaikka hietikolta eikä tarvinnut pitkäheinäisille nurmikkokentille ajaa.

Näyttelyyn oli ilmoitettu 19 bortsua. Junnuja ja nuoria ei ollut kuin pari, joten päästiin melkein heti kehän alkamisen jälkeen tositoimiin. Avoimessa luokassa oli kolme koiraa. Nemolla oli taas vauhtinappula pohjassa, mutta oli paremmin hallinnassa kuin Raisiossa ja malttoi seistä paremmin. Nyt seisoi mun mielestä jopa tosi hienosti. Kehän alussa en tosin ehtinyt laittaa koiraa edes seisomaan ennen ympärijuoksua, kun kehä alkoi niin nopeasti.

Juoksutuksissa oli taas peitsausta ja pomppimista, mutta Nemo sai ERI:n ja SA:n. Kilpailuluokassa oltiin järjestyksessä kolmansia, mutta meille sanottiin heipat juoksutusten jälkeen. Myöhemmin mentiin tosin vielä kehään kilpailemaan varasertistä ja Nemohan sen nappasi! Meille siis jo toinen varaserti tänä vuonna. Parempi sekin kuin ei mitään.

Tuomarina oli Jean Lanning Iso-Britanniasta (sellainen hassunaloinen ja tuimannäköinen nainen) ja hän tuumaili Nemosta seuraavaa:

Well balanced and good type & quality. Good head & eye. Exellent mouth. Well set carried ears. Free active mover althought could be driven in front action.

Osa arvostelusta jäi vähän hämärän peittoon, kun en saanut kirjurin käsialasta selvää. Mielenkiintoisia kommentteja: hyvät silmät ja suu :).

Osallistuttiin vielä kasvattajaluokkaan (Remy, Tico, Nemo ja Dot) ja oltiin siinä ykkösiä. Isoon kehään tosin ei enää sitten kasvattajaluokalla menty. Muilla Maccabee-koirilla meni myös ihan hyvin. Remy taisi olla jopa Rop ja sai sertin ja cacibin ja valioitui (jos nyt ymmärsin oikein).

Näyttelyn jälkeen käytettiin Nemoa vielä Loimalahdessa uimassa ja räpsittiin lisää kuvia. Ilma oli tosi upea ja Nemppa nautti uimisesta hurjan paljon!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti