torstai 9. elokuuta 2012

Tokoa uuden tuttavuuden kera

Saatiin tänään häiriötreeniä Jukolan kentällä, kun saatiin kelpienarttu Rhonda omistajineen treeniseuraksi. Kivaa saada Hämeenlinnasta uusia koiratuttavuuksia!

Aluksi otettiin kokeenomainen paikkamakuu. Nemolla oli melkein koko ajan nokka kohti Rhondaa ja kävin kerran korjaamassa asennonkin uusiksi. Kävin palkkaamassa monta kertaa, kun oli tarkkaavainen. Aika paljon seurasi, minne Rhondan omistaja meni piiloon. Koitin palkata aina, kun katsoi minuun. Ei edelleenkään ollut kovin motivoitunutta makuuta, mutta maassa pysyi. Pitää myöntää, että ohjaaja piilossa makaa paljon tarkkaavaisemmin.

Sitten tehtiin häiriönä seuruuta yhtä aikaa. Nemolle otin lyhyitä intopätkiä, käännöksiä ja täyskäännöstä. Vaikka toistoja tuli monia oli Nemolla hyvä vire seuruuseen. Saatiin monia todella hyviä käännöksiä ja seuruupätkiä! Tämä oli kiva yllätys!

Tehtiin vähän vuorotellenkin treeniä. Testasin Nemon vauhtiluoksetulon eteen. Edelleen tulee ihan vinoon eteen, joten eteentuloa hinkutetaan (olen tehnyt sitä nyt joka päivä, mutta nostetaan toistojen määrää entisestään).

Käskytetyt jäävät oli tosi hyviä, jälkimmäisessä seuruu ei parasta mahdollista, mutta hyvin menivät molemmat. Jos noin hyvin tekee kokeessa, ei tule olemaan mitään ongelmaa ykköstuloksen suhteen.

Loppuun tein vielä ohjatun vähän niin kuin muistin virkistyksenä. Tässä merkillemenoissa taas vähän ongelmia alussa, kolmannella meni hyvin. Siitä lähetys vasemmalle ja haki heti oikein. Oli oikein innokasta tekemistä. Tein vielä kolme hyvää merkkiä ja siinäpä se.

Käytiin lenkkeilemässä Jukolan koulun takamaastoissa. Metsäpolut olivat mulle ihan uusi löytö, joten ei ollut ollenkaan hukkareissu! Lenkin aikana Nemo löysi itselleen viilentävän lammikon, jonne olisi halunnut jäädä asumaan. Ei tullut heti perässä, vaikka jatkoin matkaa ja sanoin "hei hei".

Lenkin aikana rupesi nuuhkimaan takapäätään ja meni yhdessä vaiheessa jonkun putken alle myttyrälle ja sain kiskoa sen sieltä mukaani. Ajattelin, että nyt pisti taas ampiainen, mutta koska Nemo oli kotona ihan normaali selvästi vain kuvitteli, että oli saanut piston. Mikä lie kukkakärpänen taas säikäyttänyt sen. Kivasti osasi olla Rhondan kanssa. Oikeastaan eivät loppujen lopuksi toisistaan kovin paljon edes välittäneet. Oli kivat treenit, keskiviikkona uudestaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti