perjantai 14. syyskuuta 2012

Tokoa ja lenkkiä

Treenailtiin Jukolan kentällä Rhondan ja Riitan kanssa pikaisesti tokoa. Alkuun lyhyt paikkamakuu (n. 40 s.), jota Nemo ei siltikään jaksanut maata suorassa. Seuraavalla kerralla sitten vain 20 s. ja siitä iso palkka. Ihan täysin tylsä liike on nyt paikkamakuu, ei suju yhtään.

Tein seuruupätkiä samalla kun Rhonda treenaili erinäisiä juttuja. Otin ihan muutamaa askelta, pelkkää kontaktin ottoa "katso"-käskyllä ja sitten pidempää pätkää, kulmia ja täyskäännöksiä. Pääosin ihan ok tekemistä, mutta odottaa koko ajan palkkaa. Pidemmissä pätkissä mielenkiinto laskee, kun palkkausaika pitenee.

Lopuksi ohjattu nouto, tällä kertaa vasemmalle. Riitta kävi tällä kertaa viemässä lelut paikoilleen. Nemo painoi alussa merkistä ohi ja otin uusiksi muistaakseni parikin kertaa. Sitten meni hyvin merkille ja siitä vasemman säpäkkä nouto. Nemolle kaikki juoksuliikkeet, joihin sisältyy lähetys, on tosi mieluisia. Tein pelkkää merkkiäkin lelut takana häiriönä ja tästä tosi hienoja suorituksia.

Käytiin vielä lenkkeilemässä Jukolan maastoissa. Yhtään vastaantulijaa ei tällä kertaa tullut, ilmeisesti sade oli karkottanut kaikki kulkijat. Nemo koitti innostaa Rhondaa leikkimään ja sai ihan hepuleitakin metsässä. Uimassa piti käydä myös, Nemon mielestä vielä on kesää jäljellä! Ensi kerralla pitää muistaa ottaa Nemo kiinni ennen tuota lammikkoa, koska muuten on siellä joka kerta kahlaamassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti