torstai 20. syyskuuta 2012

Tokotusta

Eilen ja tänään tokoiltiin päivälenkillä. Eilen tein seuruuta, käännöksiä ja jäävät avoimen tyyliin. Seisomisessa Nemppa kääntyi aluksi, kun menin ohi, mutta saatiin myös hyviä paikallaseisomisia. Tein myös vähän paikkasiirtymiä sivulla eli oikealle, vasemmalle ja taakse.

Tänään purettiin työpäivän aikana kotona kertynyttä energiaa tekemällä ohjattua ja ruutua mallia evl. Ihan aluksi tein ihan lyhyttä seuruuta, josta joka kerta vapautus palkalle eli repulle taakse.

Ohjatussa tehtiin oikea. Tosi hyvin Nemo katsoo mun käden suunnan ja ottaa siitä suuntiman. Huomasin käsiohjauksen merkityksen evl-ruudussa, jonka tein nyt alusta asti merkin kanssa. Alussa lähti merkki-käskystä ruutuun, mutta ohjasin kädellä ensin merkille ja vasta sitten ruutuun.

Merkiltä ruutuun lähetyksessä Nemo katsoi myös mun kättä eli käänsin sen oikealle ruutuun käden avulla. En tiedä, saako ohjaaja näyttää ruudun suunnan kädellä. Viimeksi tein vasemmalle, nyt oikealle. Nemo haki hyvin ruudun paikan. Jätin ruutuun parin neliösentin kosketusalustan, jonka joka kerta otti suuhun ja heitti ruutuympyrästä pois. Tää oli aika hauska juttu. Otin nyt extempore-vielä maahanmenonkin ruudussa ja se toimi hyvin. Tein yhden kerran maahanmenosta sivulletulonkin eli melkein koko liike tehtiin kerralla.

Nää merkkillemenon kautta liikkeet on ihan lempparijuttuja ja niitä on kiva tehdäkin, kun onnistumisia tulee paljon. Ohjattu tehtiin vielä kahdella lelulla. En ole jaksanut ottaa vieläkään kolmatta lelua häiriöksi. Pitää aloittaa kolmannen paikan treenaaminen jossain vaiheessa. Ensi viikonloppuna saadaan toivottavasti ohjatun kapulat eli sitten voidaan alkaa treenailla tätä ihan oikeannäköiseen liikemuotoon :).

Tunnaria haluaisin alkaa myös treenailemaan, mutta meille se aloittaminen tuottaa ongelmia, kun Nemo ei tajua, että pitäisi haistella vain yhtä kapulaa ja tuoda se yksi hajullinen kapula. Rhonda osaaa tunnarin jo todella hyvin, mekin halutaan osata!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti