torstai 15. marraskuuta 2012

Tokotteluja

Nemon kanssa ollaan koitettu tokotella aina hyvän sään ja fiiliksen mukaan. Viime viikolla käytiin tekemässä oma pikku treeni: aloluokan juttuja (lähinnä palkkausta), ohjattu vaihteeksi oikealle ja ruutua.

Tänään illalla käytiin Riitta-Liisan ja Rhondan kanssa treenailemassa Jukolassa. Kentällä on hyvät valot ilta-aikaan, joten siellä on varsin mukavaa treenailla tähänkin aikaan vuodesta. Hetsailin Nemoa jo kotona, vinguttelin lelua nenän edessä ja tungin reppuun sekä heiluttelin nakki-/lihapullapussia kuonon edessä. Ilkeä ohjaaja.

Nemolla olikin sitten ihan megavire päällä jo alusta lähtien. Kentällä alkoi saman tien kaivaa reppua, että "täällä se lelu on, tule ulos!". Laitoin Nemon ihan tyhjäkäynnille siksi aikaa, että Rhonda tuli kentälle ja vasta sitten näytin, että "hähhää" on se lelu täällä, mutta et saa - vielä.

Nemo tekikin sitten ihan mielettömän hyvällä draivilla monta lyhyttä seuruupätkää putkeen, vaikka oli häiriötä kentällä (palloa potkivia poikia ja Rhonda). En varmaan ikinä olla saatu niin montaa ja niin hyvää seuruulähtöä kuin tänään. Tein seuruupätkien väliin kolme alo-liikettä ilman palkkaa (liikkeestä seisominen, luoksetulo ja liikkeestä maahanmeno) ja vikan jälkeen leikkipalkka. Hyvin meni kaikki kolme liikettä.

Sen jälkeen kokeeksi vielä pikku pätkä seuruuta ja vieläkin oli tosi hyvä meno päällä. Tehtiin paljon hyviä käännöksiä ja täyskäännöksiä. Olipas kiva treenata, kun Nemo oli näin innokkaalla päällä. Joskus on nähtävästi ihan hyvä, kun Nemon kanssa ei ehdi treenailla. Sitten kun taas tehdään on intonappi ihan pohjassa!

Koitin saada meille kahteen lähellä olevaan tokokokeeseen paikkaa tälle ja ensi kuulle, mutta kumpikin koe oli jo täynnä. Olisin halunnut käydä katsomassa, millä mallilla aloliikkeet nyt ovat ja saada itselle lisää koejännitystreeniä. Voi kökkö, ei viitsi ihan kolmea tuntia ajaa edestakaisin pelkän kokeen takia. Pitää koittaa saada koepaikka sitten heti tammikuulle. Nyt ollaan sen verran jo avo-luokkaakin treenattu, että haluaisin alkaa keskittyä enemmän jo seuraavan luokan treenaamisen ja päästä kisaamaan sielläkin. Ensin pitäisi vaan saada tämä alo alta pois :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti