perjantai 29. maaliskuuta 2013

Tohtori Jekyll ja Mr. Hyde

"Hyvin" nukutun yön jälkeen voi sanoa, että Nemosta nousee ihan uusi puoli esiin vanhempieni luona vieraillessa. Viime vierailukerroilla meno on ollut samantyylistä, mutta tällä kerralla mentiin kyllä ihan naurettavuuksiin: Nemo suhtautui Niloon (vastikään leikattuun urokseen) kuin kiimaiseen narttuun. Koko ilta hillitöntä lutkimista, nuuhkimista, nylkyttämistä ja ulisemista (!?). Ihan älyvaapaata toimintaa. Samaa meininkiä koko ilta ja yö. Nilo ravasi myös pitkin alkuyötä tökkimässä lelulla naamaan ja Nemo kipitti perässä. Kahden aikaan yöllä totesin, että Nemo pöllöilee vielä ylhäällä silmät kiiluen ja aivot ihan narikassa saalistamassa Nilon takapäätä. Onpa fiksua toimintaa, Nemo! Loppuyön vietti visusti makkarissa.

Pikkaisen keitti Nemolla nyt jostain syystä yli ja oli ihan sama, millä keinoin sen nappaa niskasta pois ja mitä sille sanoo, on kohta on taas nylkyttämässä. Kyllä pojat vähän jotain painivatkin ja Nilokin alkoi jo onneksi antaa Nemolle hammasta, mutta muuten oli ihan pönttöä toimintaa.

Ajatuksen oli lähteä kotiinpaluun jälkeen hallitreeneihin, mutta se ajatus kariutui nopeasti. Nemo makasi neljän aikaan vielä ihan reporankana ja sen takapäässäkin oli outoa jäykkyyttä. Ajattelin ensin jotain lihasjumia, mutta meni nopeasti ohi. Ilmeisesti oli vähän liikaa treeniä nylkytyslihaksille samalle illalle.

Tehtiin tälle illalle myöhemmin kuitenkin vähän "kontrollia" eli liiketreeniä voittajan kaukkareihin sekä tunnaria. Tunnaria ollaan tehty nyt parin viikon ajan ja yllättävän nopeasti on tajunnut homman jujun. Ainoastaan parikymmentä toistoa takana ja tällä hetkellä näyttää siltä, että on tajunnut aika hyvin idean. Tänään 5 toistoa kapulat eri lailla aseteltuina ja joka kerta otti oman tökkimättä tai nostamatta muita. Hämmentävää, miten nopeasti tässä edettiin, kun vertaa tilanteeseen ennen Saarijärven koulutusta, jolloin Nemo lähinnä ahdistui tunnarin harjoittelusta. Kysehän olikin vaan enemmän siitä, että oppi yhdistämään hajuntunnistuksen yhteen kapulaan eikä suhtaudu tunnarikapuloihin noutokapuloina.

Yleensä Nemo on tosi fiksu poika, mutta osaa se olla melkoinen hormonihirviökin, jolloin ei ole mitään käsitystä mistään tottelemisesta tai aivotoiminnasta. Oikea Tohtori Jekyll ja Mr. Hyde. Ei vierailla Espoossa kovin usein, joten tätä Hyde-puolta esiintyy onneksi hyvin harvoin.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti