perjantai 5. huhtikuuta 2013

Viimeiset hallitreenit

Kateeksi käy niitä, joilla hallikausi vielä jatkuu. Meillä oli tänään viimeiset hallitreenit tänä keväänä.  Tämän jälkeen siirrytään kokonaan ulos vesilätäkköisille kentille treenaamaan. Eli piti nauttia ihan kunnolla sisähalliylellisyydestä.

Treenilistalla oli taas vähän kaikenlaista. Alkuun tehtiin n. 10-askelparin seuruita, seassa pk-mallin käännöstreeniä. Paikalla oli tavallista vähemmän koirakoita, mutta sain kuitenkin rekryttyä itselleni myös henkilöryhmän puolikkaan. Tehtiin taas BH-malliin henkilöiden kiertoa alhaalta ylös ja ylhäältä alas. Ihan hyvin piti kontaktin, vaikka muistaakseni en laittanut edes lelua kainaloon. Henkilöryhmässä mutkittelua ollaan treenattu luovasti olkkarissa pari kertaa eli kierrelty säkkituolin ja tyynypinon välissä.

Tämän jälkeen tein vielä hyppyä. Nyt korkeutta pari senttiä enemmän kuin viime kerralla, noin 60 cm (viisi leveämpää lautaa). Tässä oikein innokkaita hyppyjä. Pistin taas nakkikipon toiselle puolelle, jonka täyttelin itse. Yhden kerran kolautti, muuten veti tosi kivasti. Nostin hyppyä vielä 3 cm tunnareilla loppuhyppyihin. Harmi vaan, että hyppytreeneille ei ole enää samanalaisia puitteita tänä keväänä (että saisi agiesteet ympärille). Pitää kuitenkin koittaa hyppyäkin treenailla, jos saataisiin kesän aikana hyppytekniikkaa hiottua paremmaksi ja varmuutta korkeisiin hyppyihin.

Ennen autoon menoa käytiin vielä parilla tuomaritervehdyksellä ja sitten autoon.

Koska porukkaa oli niin vähän, jäi kenttä loppuajaksi ihan tyhjilleen. Kiusaus vei voiton ja kävin hakemassa Nempan vielä treenaamaan vähän metallinoutoa. Ollaan tämänkin treenaamista aloiteltu  kotioloissa. Ostin kapulan tiistaina. Nemo oli aluksi sitä mieltä, ettei laita kapulaa suuhun tai koske siihen hampailla. Alkuun tehtiin parin sentin nostoja, tänään haki kapulan jo reilun parin metrin päästä. Pitää vielä miettiä, miten kapulan pidon saisi kohdilleen. Tuli ostettua ehkä himppa leveä kapula (Berran kapula kokoa L), pitänee ostaa vielä toinen pienempi ja kapeampi. Nemo meinaa kantaa metallista kapulaa vain toisesta reunasta eikä pidä keskeltä.

Kolmanteen avo-kokeeseen olisi aikaa kaksi viikkoa. Avon koe ei jännitä yhtään, kaikki jännitys on kohdistunut BH-kokeeseen. Kuulin muuten hallilla, että tokoluokkiin on tulossa muutoksia vuonna 2014. Aika hassua, että niitäkin pitää muokkailla vähän väliä. Pitänee huvikseen selvittää, mitä luokissa muutetaan. Onneksi on vielä hyvin aikaa treenailla vanhoilla systeemeillä järjestettäviin kokeisiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti