tiistai 7. toukokuuta 2013

BH-kurssi

Koska meidän kantti ei riittänyt vielä osallistua BH-kokeeseen, päätin treenailla lisää koetta varten BH-kurssilla. Kurssi kestää kuusi kertaa ja joka kerralla on omat teemansa. Valitettavasti meiltä jää kesäkuun reissun takia kaksi viimeistä kertaa välistä, joten näin missaamme myös BH-möllikokeen. Varmasti noilta neljältäkin kerralta saadaan paljon irti.

Ekan kerran teemana oli "tasotsekkaus". Jokainen koirakko teki yksilönä seuraamista, käännöksiä, henkilöryhmän ja jäävät. Otin Nemolla tarkoituksella helpotettuna ja intona eli välissä palkkaa lelulla ja lelu koko ajan kainalossa. Tällä ihan mallikasta menoa, pikkaisen tosin meinasi välillä nenä tippua maihin. Otan kuitenkin heti sen linjan, että kentän haistelu on ehdoton nou nou.

Kouluttajiltakin saatiin palautetta, että ihan hyvin menee. Varmaan tuolla välipalkkausmetodilla, jota olen nyt tehnyt, mennään tästäkin eteenpäin. Alan varmaan aika reippaasti palkkausväliä pidentämään ja tietty sitten muuttelemaan palkkausrytmiä. Yhdistetään tähän sitten vielä sitä hihnapakotetta pidemmillä pätkillä ja sen jälkeistä palkkaa. Eiköhän me näillä viritelmillä nyt saada se kaavio edes kertaalleen läpi lopulta nätisti. Palkkaa perusasennosta pitää myös muistaa antaa enemmän.

Uutena juttuna tuli se, että BH-kokeessa pitää nykyisin pysähtyä jäävissä. Tokoa koko talven takoneena käskin Nemon vaan maihin ja jatkoin matkaa. Tämä olisi kokeessa kuulemma pitänyt uusia. Kummallista.

Kiva kuitenkin, että nyt saadaan tottistreeniä enemmän alle ja voidaan sitten varmoin mielin lähteä sitä BH:ta kokeilemaan ehkäpä heinäkuussa. Kesäkuun reissu vähän katkaisee tätä meidän treeniputkea, mutta ehkä Nemolla olisi sitten taas enemmän intoa, kun ei ole pariin kolmeen viikkoon mitään treenaillut. Tai no, voi kai siellä jossain Norjan kansallispuiston perukoillakin tottista treenailla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti