lauantai 4. toukokuuta 2013

Lähikentän tokot

Lähikentällä tokottelua. Häiriötäkin saatiin kuin tilauksesta, nimittäin kentällä oli pieni poika pallonsa kanssa. Pikku poika päätti, että paras paikka pelailla palloa, on siinä parin metrin päästä meistä, mikä sopi meille paremmin kuin hyvin. Välillä Nemoppa vilkuili poikaa, että mikäs tuo on, mutta muuten ignoorasi häiriön kokonaan.

Tämän päivän treeninä oli liikkeestä istuminen sekä vauhtijutut. Alkuun tein liikkeestä istumista. Osoittautui yllättävän hankalaksi, kun ollaan niin paljon hinkattua maahanmenoa ja seisomista. Tämän opetteleminen ei kuitenkaan tuottane suuria ongelmia, jäävissä Nemo on yleensä aika hyvä.

Tämän jälkeen vähän ruutua. Ruudussa Nemo hakee hyvin paikan, mutta käyttää apuna aika paljon rinkulaa, jonka sille maahan piirrän (molemmat tassut rinkulassa). Täytyy tehdä treeniä pelkällä kosketusalustalla ja ilman, jotta hakee paikan ilman selviä apuja ja tehdä niitä ruudun eteen ja sivulle jättöjä. Pitää muistaa ruutuakin tehdä ihan vauhtina eli "seis" käskyn aikaan palkka jo ilmassa.

Tehtiin ekaa kertaa sivulletuloa ruudusta. Kolmiokävelyn jälkeen "sivu"-käskyllä lelu esiin ja täysi kaahaus päälle. Tein vain toista puolta. Nopea sivulletulo ruudusta tulee olemaan Nemolle vaikea, varsinkin jos on yhtään matalammassa vireessä. Treenataan.

Tein myös luoksetuloja vauhtina. Tähän yhdistin "maahan"-käskyä (melkein kaikilla kerroilla nätti seisominen). Luoksetulossakin vauhti tulee olemaan haaste, kun vauhti ei ole luontaista. Tämänkin treenailua jatketaan. Pikku poika oli hauska, kun jäi aina Nemon paikalle jätettyäni istumaan pallonsa päälle ja katsomaan Nemon luoksetuloa.

Huomenna Nemo pääseekin moikkaamaan Ella-kasvattajaa. Maanantaina päästään myös jäljentekoon ja Nemo pääsee ajamaan kevään ekan jäljen. Saa nähdä, miten sujuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti