torstai 16. toukokuuta 2013

Passi, hammasharja ja kyy

Eilen tehtiin taas historiaa ja käytiin Nemon kanssa ekan kerran kahdestaan eläinlääkärissä. Tutustuttiin Hämeenlinnan Animagiin. Hyvät tilat ja ystävällinen henkilökunta. Nemo sai rokotuspassiinsa merkinnän kennelyskästä. Rokote annettiin ensimmäisen kerran nenän kautta, mistä Nemo ei hirveästi pitänyt. Ihan samantien vastaanoton lattian nuuhkimisoperaatio kuitenkin jatkui eli tuskin mitään lääkärikammoa syntyi tälläkään kertaa.

Samalla ostin Nemolle myös hammasharjan ja -tahnan. Kokeiltiin eka kerta eilen hampaiden pesua. Eipä tämäkään kauhean mieluisaa ollut, mutta kulmahampaat sain pestyä hyvin.

Tänään käytiin treenailemassa vähän ruutua ja seuruita. Tehtiin henkilöryhmää luovasti kiertelemällä puiden ympärillä. Pidempikin seuruupätkä meni ihan kivasti, tosin välillä sihisin ihan tarkoituksella Nemolle "jes", jotta kontakti varmasti pysyi.

Iltapäivällä lenkkeiltiin Moreenilla. Se kaikista suurin pelko kävi tänään toteen eli tavattiin polulta kyy. Sami huomasi kyyn vasta, kun Nemo oli jo sen yli mennyt. Pikkaisen meinasi iskeä itselle paniikki ja ällötys. Onneksi kyy ei purrut, mutta mun käärmekammo ei ainakaan tästä helpottanut. Nemo kulkee joka lenkin metsässä flexissä ja aurinkoiset paikat kyylään kyllä tosi tarkasti. Aika epätodennäköistähän se on, että kyy purisi, mutta parempi katsoa kuin katua.

Illalla vielä luvassa Nemon pesu erkkariin ja pientä seisotustreeniä Suomi-Slovakia -ottelun erätauoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti