maanantai 15. heinäkuuta 2013

Hyvä päivä

Hyvä päivä voi sisältää monenlaisia asioita. Tänään meidän hyvä päivä syntyi hyväntekeväisyydestä ja mahtavasti meinneistä maastotreeneistä.

Aamulla vein kolme Nemon palkintopussia paikallisen eläinsuojeluyhdistyksen edustajalle. Ruuat lähtevät myöhemmin Viroon, jossa jotkut nälkäiset koiraressukat saavat niistä toivottavasti myös hyvän mielen ja täyden massun - ainakin hetkeksi.

Illalla täydennettiin hyvä päivä erinomaisella esineruudulla. Olen tehnyt ruutua vain hetsattuna parit viime viikon, tänään sitten ensimmäinen varsinainen ruutu. Todella innokkaasti teki hommia ja haravoi ruutua tarkasti. Esineistä kaksi toi nopeasti, kolmannessa meni enemmän aikaa. Toi innolla hienoon luovutukseen kaikki kolme esinettä. Ruutu oli L-kirjaimen muotoinen, erilainen kuin yleensä. Saattoi siinä mielessä olla piirun verran vaativampi, kun ei ollut normi laatikko. Hyvin pysyi Nemo silti rajojen sisäpuolella.

Jälki oli vajaan tunnin vanha, kun jo jouduttiin se ajamaan. Alussa oli pikku jekku, koska janan jälkeen muutamien metrien päässä meni jo jälki toiseen suuntaan. Hyvin selvitti kuitenkin alun, vaikka oli vähän kokemattomampi jäljentekijä koittanut alkua vaikeuttaa.

Ajoi jäljen hyvin, vaikka maasto oli paikoin hankalaa. Nemo tökkäili itseään risukkoihin niin, että oksiin jäi karvapalloja. Kepeistä nosti kaikki eli 7/7. Varsinkin toinen kulma oli aivan priima, todella tarkasti ajoi päältä. Hyvin korjaili ja haki jälkeä, kepit toi kaikki tosi kuuliaisesti mulle käteen. Janalle lähetystä pitää vielä treenata, mutta paremmin jo alkaa hahmottamaan suoraan etenemistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti