maanantai 8. heinäkuuta 2013

Tokoa ja jälkeä

Lauantaina treffattiin Ella-kasvattajaa ja Tiinaa Hyvinkäällä tokotreenien merkeissä. Sää oli hyvin oikukas ja osa treeniajasta meni rankkojen sadekuurojen vuoksi odotteluun ja jutusteluun. Päästiin me jotain treenailemaankin.

Nemolla kokeilin huvikseen tunnaria nurmella vieraanhajuisilla väärillä. Vielä ei olla ihan tässä vaiheessa, oli paljon häiriötä ja muutenkin liikaa uutta. Tänään aamulla taas ihan normisti "tunnarihuoneessa" eli työhuoneessa yksi täydellinen suoritus.

Tein myös ruutua nurtsilla. Vähän myös seuruun askelsiirtymiä, joihin pitää ottaa alle nyt paljon takapuolenkäyttötreeniä. Meinaa jäädä siirtymissä vinoon, kun ei osaa peppuaan kääntää. Metallinoutoa hyppynoutona, mikä luonnistui ihan kivasti. Kaukoja pitäisi alkaa tahkoamaan ihan viikko-ohjelmalla, muita osia ollaan ainakin jossain määrin treenailtu.

Pääsin katselemaan Ellan kolmen uuden pennun rallatuksia ja Nemokin pääsi juoksemaan parin ihanan nartun kanssa. Hauska, miten poitsun olemus muuttuu, kun tulee ihania tyttöjä ympärille. On kuin mikäkin sulkiaan pörhistelvä riikinkukko :).

Tänään jälkitreenit. Nemppa ajoi jäljen tänään paljon rauhallisemmin ja tarkemmin, kepeistä nosti 7/8. Esineruudun tein ihan pikkutreeninä. Pyysin tyyppiä hetsailemaan lelua pari kertaa. Jälki meni niin mainiosti, että tein esineruudusta loppuun vaan kivan pikkujumpan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti