lauantai 3. elokuuta 2013

Helsinki RN 3.8.2013

Kävimme pyörähtämässä Tuomarinkartanossa ryhmänäyttelyssä, jonka näin jälkikäteen sanoen olisi voinut vaikka jättää väliin. Sää oli tosi lämmin ja aurinkoinen, ei koirille yhtään mukava. Uroskoiria oli näyttelyssä melko vähän, avoimessa luokassa vain kolme. Näinpä optimistisesti ajattelin, josko tämä näyttely olisi meille se suotuisa ja saataisiin jotain muutakin kuin lämmintä kättä. Mutta ei niin ei.

Tuomarina oli puolalainen Miroslaw Redlicki, joka ei ilmeisesti pitänyt kovin karvakkaista yksilöistä. Nemolle näyttelystä vain H ja arvostelu, joka ei hirveästi imartele:

"Heavy. Strong bone. Round head and skull. Round forehead. Cobby body. Correct hind and front angulation, but action is unsound and unefficien because of overweight."

Ehkä muut kommentit voisin allekirjoittaa, mutta en tuota ylipainokommenttia. Tuomarin käsittelyssä pitää nyt jatkossa olla tarkempi, ettei Nemo pääse velmuilemaan. Tällä kertaa oli jotenkin taas ihan huu haa juuri, kun tuomari tuli katsomaan ja istui. Muuten meni hyvin.

Kolmen viikon päästä käydään Tervakoskella kokeilemassa näyttelyonnea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti