keskiviikko 7. elokuuta 2013

Luonnetta löytyy!

Nemppa pääsi tänään kunnon painetestiin, kun osallistuttiin Hyvinkäällä järjestettyyn luonnetestiin. Aika paljon luonnettahan sieltä sitten löytyi!

Arvostelun pisteet:

Toimintakyky +2 Hyvä
Terävyys +3 Kohtuullinen ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua
Puolustushalu +3 Kohtuullinen, hillitty
Taisteluhalu +2 Kohtuullinen
Hermorakenne +1 Hieman rauhaton
Temperamentti +2 Kohtuullisen vilkas
Kovuus +1 Hieman pehmeä
Luoksepäästävyys +3 Hyväntahtoinen, luoksepäästävä, avoin
Laukauspelottomuus +++ Laukausvarma

Pisteitä yhteensä 174. Tuomareina toimivat Tarja Matsuoi ja Leena Turunen.

Jännittävää oli sompailla Nemon kanssa testikentällä ja katsoa, miten tilanteisiin reagoi. Testissä nousi jopa esiin seikkoja, jotka osoittivat, että Nemo on jossain määrin kovempikin kuin ajattelin.

Alussa oli hyvin ystävällinen tuomareille, molemmat kävi haistamassa ja moikkaamassa. Leikki myös toisen tuomarin kanssa kepillä kivasti.

Kelkka oli pelottava, siinä sinkoili sinne tänne ja rähisi karvat pystyssä. Kelkkaan tutustumiseen piti käyttää aikaa, mutta tutki kelkkaa nopeasti kiinnostuneena. Samoin molemmat uhat otti vastaan kunnon räkytyksellä. Kahdestaan kohdatussa uhassa rähisi ja sinkoili, ja puikahti jopa mun jalkojen väliin räkyttämään. Palautui näistäkin nopeasti.

Nostettuun vaatteeseen ja tynnyriin reagoi voimakkaasti ja ohi mennessä kiersi haalarin kaukaa. Näitäkin tutki jälkeenpäin ihan kiinnostuneena, mutta aika varautuneena.

Pimeässä huoneessa toikkaroi jostain syystä pitkin seiniä eikä tuntunut etsivän mua aluksi ollenkaan. Ilman mitään apuja hakeutui kuitenkin luokse. Törmäsi matkalla tuomariin, joka oli melkoinen mörkö. Siksi aluksi suhtautui minuunkin mörkönä ja luimisteli kohti, kunnes otti hajun.

Laukaukset testissä jännittivät eniten, mutta niihin ei onneksi reagoinut. Selvästi henkistä kuormaa kertyi, koska Nemo läähätti voimakkaasti loppupuolella, mutta pystyi silti suoriutumaan kaikista tehtävistä.

Ella oli testiä myös katsomassa ja testin jälkeen Nemo pääsi rentoutumaan Sidneyn kanssa kirmaillen. Illalla huomasi kyllä, että oli pääkoppa joutunut rasitukselle. Ihan sippi oli poitsu kotiin päästyään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti