maanantai 26. elokuuta 2013

Jälkeä jälleen

Ohjattuja jälkitreenejä on jäljellä tälle syksylle enää kaksi kertaa tämän maanantain jälkeen. Hyvin ollaan päästy treenaamaan sekä jälkeä että esineruutua tänä kesänä ja syksynä.

Huhmaristontiellä ensimmäinen asia autosta nousemisen jälkeen oli liiskaantunut kyy. Onneksi niitä lieroja ei kuitenkaan metsässä näkynyt - edelleenkään. Esineruutu normimittojen mukaan. Kolme esinettä, joista kaksi takakulmissa ja yksi keskellä edessä. Nempan lähetin oikeasta reunasta ja nosti takaa esineen. Jätin taas siihen.

Jälki oli n. 300 m pitkä, kolme kulmaa ja melko mutkittelevaa suoraa. Janalle lähti ihan ok, nosti takajäljen ja seurasi sitä jäljelle. Alussa jäljesti tosi tarkasti, sitten lähti tarkistelemaan ja mä sekosin taas jäljen suunnassa täydellisesti. Onneksi meillä on joku, joka tietää, missä jälki menee - nimittäin Nemo! Ekan kulman meni ympyränä ja tokassa oikaisi. Kepit 6/8. Ihan ok jäljestystä.

Jäljen seuranneelta saatiin kommenttia, että voisi laittaa lisää haasteita matkaan, esim. alkaa treenaamaan piikkejä.

Päästiin myös Jankk:n tokoryhmään "Tavoitteena TVA", joka treenaa Jankk:n hallissa koko syyskauden ajan. Saatiin hallipaikka myös meidän omasta seurasta eli syksylle olisi luvassa kaksi hallitreeniä viikkoon, aika luksusta. Toisella kerralla voisi ottaa enemmän tottista ja toisella tokoa.

Treeniä siis pukkaa, mikä on pelkästään hyvä asia. Nemo ei ole oikein sopeutunut vielä meidän työrytmeihin, ja parina päivänä on rääpinyt milloin roskat roskiksesta, milloin namipussit pöydiltä alas. Selvästi on poitsu tottunut kesärytmeihin, jolloin sai treeniä monta kertaa samana päivänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti