sunnuntai 25. elokuuta 2013

Toko on kivaa!

Viikonloppuna ehtii kyllä tekemään paljon. Eilisen näyttelyn jälkeen käytiin nimittäin vielä Jyväskylässä, jossa siivoiltiin kolmisen tuntia asuntoa, ja ajeltiin yömyöhään takaisin Hämeenlinnaan. Nemon lauantai oli siis kohtuullisen tylsä, joten tänään sitten paljon kivaa.

Aamulla käveltiin Ahvenistolla pitkä aamulenkki, joka sisälsi myös uintia. Illalla sitten tokoa mentaliteetilla "Toko on kivaa!". Nemon treenivire on kehittynyt hurjan paljon viime viikkojen aikana. On alkanut lenkeillä vetää kentälle, jolla ollaan käyty paljon treenaamassa. Aina surettaa, kun kävelläänkin vain ohi eikä pääsekään treenaamaan.

Tänään tehtiin paljon kivoja juttuja. Paikallaan istumistreeniä sen aikaa, kun laitoin ruudun kasaan. Aloitettiin seuruulla, jossa oikein kiva vire ja tekemisen meininki. Tein pari eripituista pätkää ja pelkkää palkkaa sivulletulosta. Sen jälkeen pari lähetystä ruutuun ja sieltä vapautus lelupalkkaan. Ajatuksena se, että alkaisi yhdistää ruutuun menon jälkeen luoksetuloon vauhtia.

Ruudun jälkeen tehtiin pari luoksetulon seis-stoppia. Näissä lelun heitto hämynä samaan aikaan käskyn kanssa toimi tosi hyvin. Merkkiä tehtiin myös. Niissä tosi hyvä vire ja asento ihan merkin takaa. Loppuun vielä yksi vauhtinouto.

Ihan eri vireellä ollaan kyllä saatu vietyä treenejä läpi, kun hoksasin käyttää enemmän lelupalkkaa saaliina. Hauska katsoa, kun Nemo vetää kiekkaa lelunsa kanssa. Sain onneksi tilattua vielä Nemon lempparileluja pari kappaletta Mustista ja Mirristä. Lelun valmistus on lopetettu eikä leluja saa siten enää kohta mistään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti