maanantai 19. elokuuta 2013

Viikon korkkaus

Uusi viikko korkattiin jälleen jälkitreeneillä. Sää oli jälkipuuhiin erinomainen: aurinko paistoi, lämpötila oli sopiva, maasto vähän märkää eikä hirveästi tuullutkaan.

Tänään T:n mallinen esineruutu. Nemo meni ruutuun koirista viimeisenä eli hajuja riitti ainakin. Otettiin ilmoittautuminen tuomarille ja treenasin samalla koiran hallintaa ruudun reunalla vapaana. Tätäkin pitäisi treenata paljon enemmän. Nemppa lähti hyvin lähetyksellä ja pyöriskeli ruudussa siksakkia hyvän tovin. Aika tarkkaan kävi katsomassa reunat ja rajat, tutki takaa, mutta ei nostanut vasemmasta kulmasta mitään. Teki töitä koko ajan ihan hyvällä moodilla. Vauhti nyt ei ole mitään hirmuista, vaikka väliin spurttailikin. Toi esineen oikealta takakulmasta. Kolmas esine olisi ollut ihan edessä keskellä.

Jälki oli tänään vaihtelevassa maastossa, jossa pääosin heinää. Mulla iski taas joku uskonpuute ja jo janalta lähetyksessä olin jotenkin hirmu epävarma. Janalla ei edennyt ihan suoraan. Nosti jäljen, kun mentiin vähän lähemmäs. Vaikka musta tuntui, että ollaan ihan hukassa, Nemo ajoi jäljen ihan hyvin. Nosti jäljeltä viisi keppiä, itse nappasin maasta kaksi. Viimeinen keppi oli merkattu. Nemo käveli yli ja stoppaamalla nostatin sitten vikan kepin. Kaiken kaikkiaan kepit 8/8, vaikka ei ihan nappiin mennytkään.

Hyväksikäytin sumeilematta treeneissä Ramia ja pyysin hajustamaan Nemolle tunnareita huomiseksi. Kokeillaan huomenna tunnaria nyt vähän laimeammalla vieraalla hajulla. Tai no, en tiedä miten laimentunutta se hajua on, koska Rami hinkkasi hajuaan joka kapulaan ihan huolella.

Huomenna siis luvassa tunnaria. Aloitin Nemolla myös tyynylle peruutusprojektin (hakee takajalkojen alle tyynyn). Kokeillaan, oisko tästä mitään apua kaukkareihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti