lauantai 2. marraskuuta 2013

Tokotteluja

Tällä viikolla ollaan taas treenailtu vähän sitä sun tätä. Maanantaina ttva-kurssilla tehtiin alkuun paikkamakuut ja -istumiset. Istumisessa jäin taas lähelle, mutta Nemo meinasi pari kertaa mennä maihin. Paikkamakuu oli ihan hyvä, pientä haistelua.

Omalla vuorolla tehtiin kontaktin pitoa häiriössä (vinkuleluhäiriöstäkin selvittiin), vähän seuraamista ja luoksetuloa. Riitan ohjeiden mukaan ei siis treenata hallissa tunnaria nyt enää ollenkaan eikä kaukkaritreeneissäkään ole edistytty, kun en ole saanut vielä ostettua takatargettia. Onhan tässä koko talvi aikaa hinkata kaukkareita sisällä! :)

Viikolla käytiin tekemässä yksi tunnari takapihalla. Tämä meni oikein mainiosti: pari ekaa piilossa puskissa, pari lähempänä ja pari muiden ulkopuolella. Tosi rauhallista haistelua eikä edes törkkinyt vääriä. Hyvä! Alussa kävin kerran taas sanomassa "ei oteta näitä" vieraiden kapuloiden luona.

Eilen toiset hallitreenit, joissa tehtiin taas seuruuta, häiriökontaktia, vauhtinoutoa ja luoksetulon seis-stoppia.

Tänään tunnari. Samalla sabluunalla meni kuin aiemminkin tällä viikolla. Hyvää ja rauhallista haistelua. Kävi välissä tarkistamassa kertaalleen väärät, mutta ei nostanut yhtään summamutikassa. Tein kaksi vikaa niin, että kapula oli jo lähellä vieraita (pidätin henkeäni ja hoin "älä nosta väärää!"). Hyvin haisteli viereiset ja toi oman. Jee! Nyt on tärkeää, että tulee mahdollisimman monta onnistumista peräkkäin, jotta varmuus kasvaa. Toivotaan sateettomia päiviä, että ehditään vielä pihalla treenailemaan ennen kuin lumet tulevat.

Maanantaina voisin viedä tunnarikapuloita hajustettavaksi treeneihin ja tehdä tiistaina taas tunnarin, jos säät vain sallivat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti