maanantai 25. elokuuta 2014

Ikuiset bh-kurssilaiset

Kolmas kerta bh-kurssilla toden sanoo. Nyt sinne mennään, nimittäin BH-kokeeseen. Koekin on jo varattu lokakuulle eli nyt vaan treenataan ahkerasti. Tällaiselle superjännittäjälle koe on siinä mielessä armollinen, että järjestetään kerhon kentällä ja tuomari on kuulemma lepsu. Kaupunkiosuus Rengon keskustassa eli Middle of nowhere.

Tiistaina startattiin kurssi seuruutreeneillä ja paikkamakuilla. Tänään jatkettiin jäävillä, seuruulla ja henkilöryhmällä. Treeneissä koitan pitää yllä hyvää virettä, siispä palkkaus lelulla ja seuruissa lelu kainalossa.

Paikkamakuu 6,5 minuuttia oli hyvä. Jäävät ok, luoksetuloon lisää vauhtia. Kokeiltiin saalispalkkaa eli koira hihnassa apparilla ja ohjaaja kiertää puolikaarta lelu maata viistäen. Käsky maahan ja siitä palkkaus leluun. Toimi hyvin. Muutenkin Nemppa oli intona leikkiin. Treeneissä hankalin osuus on lelun irrottaminen ja treenien jatkaminen :).

Toisella kiekalla täyskäännöstä ja henkilöryhmää. Täyskäännnös niin, että Nemo kiepauttaa itsensä ympäri. Tämä laitetaan treenaukseen. Sivu-sanan ja vartaloavut häivytetään ja tilalle pelkkä "ssss" merkkinä käännöksestä.

Henkilöryhmä ok, pari kontaktinmenetystä, muuten meni hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti