lauantai 30. elokuuta 2014

Tottista ja Tervakosken KV 2014

Sadun tottiksessa paukutettiin menemään seuruuta ja noutoja. Nempan fiilis treenaamiseen on kyllä jo tosi hieno - vetää autosta kentälle. Nemolla oli eilisissä treeneissä kunnon porsastelupäivä, sillä varasteli lelua jo ihan kainalosta! Alkuun seuruupätkä 50 askelta ja täyskäännös (tässä tapauksessa Nemon palkkaus, kun varasti itse lelun), sitten vielä ne 30 askelta vauhdin vaihtoineen. Tehtiin myös täyskäännöstreeniä lelulla eli Nemo kiepauttaa itsensä ympäri. Tässä Nemppa napsi jo sormetkin suuhun ja veri lensi. Porsas! Tällaista draivia olen sille seuraamiseen hakenut eli nyt ei auta valittaa, jos välillä sormiin sattuu :).


Toisella kiekalla aloitus jatkoheitolla, siitä seuruuseen ja henkilöryhmään. Hyvä kontakti seuruussa, henkilöryhmää piti vähän mulkoilla. Muuten hienoa kiemurtelua. Sen jälkeen hyppynouto n. 60 senttisellä esteellä. Ekan heiton kiersi takaisin, sitten tosi hyvä edestakainen nouto. Tämän jälkeen vielä A:ta ja hieno nouto 650g kapulalla.


Ilta vierähtikin sitten mukavasti Nemon tukkaa auki repiessä. Aamulla raahasin koiran ja häkin Tervakosken pallokentälle alle kilometrin päähän etuovelta. Bortsuja oli ilmoitettu 26, mutta mun silmään koiria pyöri kehässä vähemmän.


Avoimissa uroksia oli viisi. Muuten meni hienosti, mutta juoksutuksissa taas pari pyrähdystä. Nemo sai EH:n ja seuraavanlaisen arvostelun:


"Good size. Good proportion. Too fat. Very good coat. Head has good propotion. Nice face. Well set neck. Good topline. Good front. In movement narrow behind, movements are not good, too fat. Movement dont´t settle down." Tuomarina Gabor Hargitai Unkarista.


Arvio on yhdistelmä parista viime näyttelyarvostelusta: huono takaliike ja liian lihava. No, näyttelyt ovat onneksi tuomarilaji eikä tuomarin kanssa tarvitse olla samaa mieltä. Oli kuitenkin ihan kiva käydä näyttelyssä taas pitkästä aikaa. Ei kyllä tullut hirveää himoa mennä kohta taas uudestaan, ehkä vuoden päästä sitten taas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti