keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Hyp hyp

Eilisistä valmennusryhmän treeneistä ei jäänyt paljon jälkipolville kerrottavaa. Aloitin taas temppuradalla, samalla kuin viimeksi. Tällä kertaa ei mennyt ihan niin hyvin, mutta innolla Nemppa teki! Pientä kuulovaikeutta mm. ruudun takaisintulossa, jossa hyppy oli tosi vaikea. Tein myös kaukoja, tunnarin ja sivuaskelia seuruussa.

Vire oli taas jossain muualla. Suoraan sanottuna en jaksanut jauhaa, joten tyydyin tähän. Alkoi itseä ketuttaa, kun tunnarissa helppokaan ei onnistu (yksi oikea, ja väärä merkkien joukossa, vaihtoi joka kerta ennen oman tuontia kerran). Vire alkoi varmaan laskea kaukoissa, joissa yhteen vaihtoon sanoin varmaan turhan painokkaasti "hups" eikä tullut palkkaa. Pielehköön menneen tunnarin jälkeen askelsiirtymät ei varmaan olis ollut se paras liike, kun vire ei noussut edes lelulla.

Tänään sitten täydellinen nollaustreeni ja jotain ihan muuta: hyppytekniikkaa! Nempan paino on saatu nyt 21 kiloon ja mun mielestä tuntuu hyvin kylkiluut. Kiitän suuresti Maria, joka tämän idean laittoi vireille ja toivottavasti vielä jatkossakin meidän kanssa käy hyppimässä.

Lisäjännitystä tähän treeniin toi se, että jouduin ottamaan Oulan (melkein 1v. supermöyryäjän) mukaan katsojaksi. Hyvin Oula jaksoi pinnistellä kohtuu aloillaan. Kiitos jälleen Marille myös Oulan hetkittäisestä viihdyttämisestä.

Alkuun perussarjaa ja toisena harjoitteena perussarjaa vikan hypyn pidennyksellä (mikähän tämän korrekti nimi olikaan?). Toisessa harjoitteessa hypyn etäisyyttä ja korkeutta voidaan säätää eli sopii oikein hyvin PK-hypyn treenaamiseen.

Nemppa teki musta hypyt hienosti. Perussarjaa tehtiin 5 toistoa, toista sarjaa 3, tauoilla totta kai. Tosi kiva, kun päästiin lopultakin aloittamaan nää hyppytreenit! Jospa näillä saatais sitä metrisen ylitystavoitetta taas lähemmäksi.

Lopuksi tein vielä tunnarin. Nyt kisamainen ympyrä viidellä palikalla. "Hajupoluksi" kapuloiden eteen muutama nakki. Ei mitään ongelmaa oman haistelussa! Ilmeisesti teemme sitten vähän normimpaa tunnaria, mutta niin, että teen eka itse ja myöhemmin joku toinen tekee. Nemolle toisen viemänä tunnari on ilmeisesti ihan eri liike, jotenkin sotkee ajatuksensa tässä.

Paluumatka mentiin pidemmän kaavan mukaan, haettiin isi töistä Riihimäeltä eli koitin saada Oulan nukahtamaan päikkäreille. Nukuttaminen olikin sitten melkoinen projekti, mutta sain haettua Mustista ja Mirristä Nempalle Rukan töppöset suojaamaan tassuja. Seuraava projekti onkin varmaan totuttaa Nemo niitä käyttämään. Siinä onkin projekti. Kaupassa Nemo ontui sen oloisesti, että vähintään oli tassu poikki :). Himppa herkkis koira!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti