torstai 12. helmikuuta 2015

Hyppytreenit vol 2

Keskiviikkona päästiin taas treenaamaan hyppytekniikkaa Marin kanssa. Marille iso kiitos jälleen Oulan viihdyttämisestä sekä Nemon hyppyjen kuvaamisesta.


Tehtiin tällä kertaa perussarjaa kolme toistoa (kuusi matalaa agiestettä, välit 6 Marin jalkaa). Toisella sarjalla enemmän toistoja nousevalla hypyllä. Aloitettiin 30 cm, nostettiin 45cm ja siitä kahdella siirrolla takaisin 30 senttiin. Yhteensä siis viisi hyppyä. Tässä neljä estettä, neljäs kauemmalla etäisyydellä ja tämän korkeutta siis säädettiin. Muut esteet pysyivät samoina korkeudeltaan.


Nemo saisi käyttää takapäätään kyllä vahvemmin. Jotenkin löysästi tuli melkein kaikki hypyt. On sen oloinen, ettei sillä ole kiire ja tosissaan pitää hetsata, että saadaan vähän enemmän tekemisen meininkiä. En tiedä vaikuttaako se, että Mari on Oulan vieressä. Jääkö Nemo epäröimään Oulaa, voiko sen Marin viereen turvallisin mielin jättää? En osaa sanoa.


Ulla tulisi huhtikuussa taas kouluttamaan hyppytekniikkaa Jankk:iin, mutta en tiedä kannattaako meidän tässä vaiheessa osallistua vielä uudestaan. Ei olla ihan hirveästi ehditty treenaamaan eli hypyissä ei varmaan ole suurta kehitystä ehtinyt tapahtua.


Loppuun ahnehdin vielä tunnarin hyödyntäen Marin hajua vieraissa. Reisille meni, ei olisi kannattanut tehdä tunnaria yhtään. Toi oman, mutta välissä oli sekoilua puolin ja toisin. :) Ensi kerralla uudestaan ajatuksen kanssa.


Nemosta en osaa sanoa, oliko sillä hyppytreeneissä hauskaa. On jotenkin niin ilmeetön tekijä välillä. Nemo tekee, muttei hauku, kiihdy yms., mikä ilmaisisi suurta intoa ja virettä. Ei tosiaan ole sen oloinen, että olisi hirveä kiire rynniä esteiden yli palkkalelulle. Nemo miettii esteitä tarkasti. Toisaalta tämä voi olla ihan hyväkin. Nakkien perässä kyllä juoksee mielellään, silloin intoa ainakin on.


Oulalla sen sijaan oli huisin hauskaa, kun pääsi halliin kävelemään ja potkimaan palloa. Suorastaan kiljui riemusta. Tartteisin tolle muksulle oman hallin, jossa saisi kävellä ympäriinsä. Ei tartteis olla kotona koko ajan varomassa kulmia, seiniä ja huonekaluja. Voisko Jankk:in halliin varata muksuvuoroja? Toisella kentällä paimennetaan lapsia vuoron perään, kun toisella treenataan? Pitää koittaa sopia treeni- ja muksutreffit jonkun toisen Jankk:ssa treenaavan äipän kanssa :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti