maanantai 2. helmikuuta 2015

Maanantain tokotteluja

Eilisen koulutuksen tuulahduksissa tehtiin melko samoja juttuja kuin Maaritin kanssa. Alkuun tunnaria. Vääriä reilut parikymmentä rivissä. Vein itse oman ja jäin puoliväliin. Molemmilla toistoilla pikkaisen tökki kapuloita, mutta etsi hyvin oman. Ongelma ei ole väärien hajuissa eli ei sotke vääriä hajuja omaan vaan itsevarmuudessa. Toistoja lisää.


Pitoja ja palautuksia otan varovasti mukaan, kun on Nemosta jostain syystä vähän ahdistavaa treeniä.


Hyppy nouto metallilla ihan vaan intopintoiluna. Palautus ja sivulletuloja treenataan erikseen.


Vähän sivulletuloja. Kenen mahtava idea tämäkin vaihtaa sivulletulotyyliä? Ihan hyvin osaa jo, välillä jää vähän vinoon. Toistoja tarvitaan vielä paljon lisää, että tulee suoraan koko liikkeessäkin sivulle. Kiertämällä osasi jo, oli vaan vähän hidas... No näillä mennään.


Toisella kiekalla häiriötreeniä perusasennossa. Nemo oli taas herkkä häiriintymään. Vinkulelut on pahoja, kun ovat lempparileluja.


Paikkamakuu oli tosi hieno. Pysyi hyvin suorassa. Loppuun mietiskeltiin vielä kaukoja. Ongelmana on ylösnousun venytys eli kurottaa eteen, jolloin maahanmenossa takajalat liikkuu. Näitä tehdään joka aamu, mutta etenee ihan etanan vauhtia. Voisi kokeilla lautaa etujalkojen edessä esteenä. Kaukkareissa ja sivulletuloissa olen huomannut, että tosta Nemon turkista on enemmän haittaa kuin hyötyä. Mä en näe takajalkoja kovin hyvin kaukoissa, sivulla en näe vasenta etujalkaa. Sivulla etutassut on usein eri linjassa. Paikka on oikea, tassut hassusti. Pitäisköhän laittaa Nemon rintakarvoihin ja kylkiin vähän pompuloita, että näkisi paremmin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti